(ВІДЕО) «Поміняв сопілку на автомат», – як музикант Анатолій став прикордонником на псевдо Фарт

НАЗАД
02 червня 2024 15:22

Щоб заглушити постріли ворожих автоматів, прикордонник Анатолій співає пісні про маму та перемогу просто на позиціях. Уміє розрадити побратимів словом, жартом та музикою

З дитинства Анатолій мріяв стати офіцером та доля повела його іншою стежкою. У підлітковому віці вперше закохався, почав писати вірші. Згодом вони переросли у тексти до майбутніх пісень. 30 років свого життя чоловік віддав творчості. Освоїв клавіші та гру на сопілці, став вчителем музики. Вільний час проводив у студії звукозапису, грав у ресторанах. Вечір, перед початком повномасштабного вторгнення, Анатолій провів саме там. Каже, тоді нічого не віщувало біди, а на ранок він дізнався про масовані удари по Україні.

Чоловік не вагаючись пішов до військкомату та став на облік. Поки не кликали воювати, їздив з благодійними концертами та збирав кошти для українських захисників. У лютому 2024 року його мобілізували в 1 прикордонний загін. Тут частково збулася давня дитяча мрія – став військовим. Каже, поміняв сопілку на автомат і не жалкує про це.

Наразі Анатолій воює на Вовчанському напрямку. Брав участь у стрілецьких боях з ворожими ДРГ. Тут, посміхається, виправдав свій позивний Фарт, адже вдалося зупинити спробу прориву противника та закріпитися на вигідних позиціях. Прикордонник зазначає, що 24/7 перебуває у бойовій готовності, його позиція знаходиться за 200-300 метрів від ворога, тому перестрілки бувають часто. Та навіть в таких умовах чоловік не втрачає свій життєвий позитив. Каже, «фартовий, бо пощастило стати прикордонником» та бути корисним своїй країні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси